Apartmanunkról

A Kárpáti apartman Hajdúszoboszló központjában helyezkedik el csendes, nyugodt utcában, a fürdőtől  900 m-re (kb. 10 perc séta).

A Kárpáti apartmanban 2 szoba várja a vendégeket. Egy 2 személyes, franciaággyal, a másik 3 (+ 1) személyes (szükség esetén 2 felnőtt és 2 gyerek) egy franciaággyal és 2 egyszemélyes ággyal  – a szobákba (kérésre és előre egyeztetve) gyermekágyat tudunk biztosítani. Továbbá egy közös fürdőszoba valamint teljesen felszerelt  teakonyha és étkezőrész, illetve klíma, wifi áll a vendégek rendelkezésére.

Szállásunk füvesített/térközvezett udvarán filagória, sörpad, kerti székek vannak elhelyezve, így kellemes esti időtöltésre is van lehetőség. Parkolás garázsban, vagy az apartman udvarán megoldható.

A közelben élelmiszer bolt, étterem, fagyizó és játszótér is van. 250 m-es körzetben elérhető a piac, pékárú bolt, a  Rossman, DM és egyéb kereskedelmi üzletek. A Kulturális Rendezvényközpont (festmény- és egyéb művészeti kiállítások, előadások), múzeumok, templomok szintén a környéken találhatóak.